Glasgarage

GlasGarage

Een gaatje, ster of scheur in de voorruit kan leiden tot een onherstelbare breuk. Hiermee is uw veiligheid niet gediend, maar óók uw portemonnee niet. Wij repareren of vervangen uw voorruit vanaf €0,- eigen risico!

 

Sterreparatie

 

10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit! Heeft u een gaatje, ster of scheurtje in uw voorruit? Kom direct langs bij GlasGarage Delfland en voorkom doorscheuren van uw voorruit. Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met onze hars-injectiemethode, vrijwel onzichtbaar en met levenslang GlasGarage-garantie. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. 

Onderneem meteen actie zodra u een sterretje in uw autoruit heeft. Snelle reparatie voorkomt doorscheuren. Plak direct de beschermsticker aan de buitenzijde op de beschadiging en neem contact met ons op.

Ruitvervanging

Het gebeurt ons allemaal wel eens: een kapotte voorruit. GlasGarage Delft zorgt dat een nieuwe autoruit wordt geplaatst met levenslang garantie op eventuele montagefouten. Het lijkt alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen. Bovendien nemen wij u alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij. 

Bij GlasGarage Delfland bent u verzekerd van een betrouwbare en goede dienstverlening. Mede omdat wij zijn aangesloten bij de FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. GlasGarage Delfland werkt met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem. 

GlasGarage adviseert u de wegrijtijden (van 0,5 tot 2 uur na montage) die de specialist u voorschrijft te respecteren. Indien het lijmsysteem niet voldoende is uitgehard, kan bij een crash de ruit uit de carrosserie los komen. Hierdoor wordt de werking van de airbags negatief beïnvloed waardoor onnodig letsel kan ontstaan.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen